TUCANO COFFEE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tucano Coffee. Meer weten? Ontdek meer

1 jan 2023 om 14:32 Coffee was spilled all over the bag
26 dec 2022 om 16:40 Alles was heel lekker! Bezorging mooi op tijd
26 dec 2022 om 14:04 Bagel was stuk slechter dan altijd, avocado was hard en plasticachtig, ook minder zalm. Cheesecake en drankjes waren heerlijk als altijd.
25 dec 2022 om 19:40 Het eten was wel lekker alleen heel jammer dat de avocado niet rijp was. Daar hadden we ons juist zo op verheugd.
25 dec 2022 om 15:00 Broodjes waren lekker, wel wat jammer van de bagel met zalm/avocado dat de avocado nog totaal niet rijp was. Was net zo hard als een stuk komkommer.
19 okt 2022 om 15:45 Ontzettend lekkere bagel en de koffie ( caramel salted) Perfect en goed op temperatuur.
25 sep 2022 om 20:50 Delicious cake but it was not what I ordered (even after we talked about it on the phone). Delivery time was long as well. But I know you guys are doing your best so thanks for the good food.
10 jul 2022 om 16:06 A very nice new discovery. Lovely menu, good quality. Delivery, although very friendly, could have been a little quicker. But definitely added to my faves now.
24 jun 2022 om 16:37 Ik heb 2 uur gewacht op de bestelling.. het is was wel goed maar duurde zo lang.. Echt niet leuk
27 mei 2022 om 14:11 De bezorging duurde veel langer dan aangegeven stond. Daarnaast kreeg ik pannenkoeken met banaan in plaats van pannenkoeken met bramen en mint zoals ik eigenlijk had besteld.
17 mrt 2022 om 14:27 Was super lekker! De zalmwrap was heerlijk en de koffie was nog zo heet dat ik het niet gelijk kon drinken. Perfect!
5 mrt 2022 om 15:38 Het eten was oprecht super lekker en warm toen het nog aan kwam beste ontbijt die ik ooit besteld heb GE-WEL-DIG !