TUCANO COFFEE

TUCANO COFFEE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 76 beoordelingen
25 mrt 2020 om 13:52 Excellent food! Loved the breakfast bagel and the iced coffee! Delivery was long but I know it’s very busy right now
10 mrt 2020 om 20:54 The bagel is officially amazing!
9 mrt 2020 om 14:40 Cool veggi bagel, amazing ginger tea, and waffles to die for!
7 mrt 2020 om 15:24 Geweldige koffie
2 mrt 2020 om 19:19 Het kost wat tijd maar ik vind het altijd lekker. Vandaag de Chai Chai thee gehad, echt heeerlijk! Alles was goed warm! Dankjewel!
1 mrt 2020 om 15:25 1e keer, voor ons niet weer Pancake met chocosaus wat taai en saus niet lekker. De vegan wrap had GEEN hummus, rode sla, tofu, ui en limoensap (dus blijft niet veel over he), en de zalmwrap dreef in de dressing terwijl ik vroeg GEEN dressing..
1 mrt 2020 om 12:21 Bezorging was zoals thuisbezorgd voorspelde. Helaas was er geen contact op genomen dat de chocolade saus op was ipv. op de bon geschreven: sorry er is geen chocoladesaus meer. Volgende x zou het fijn zijn als er overlegd wordt voor een evt. alternatief.
29 feb 2020 om 16:01 I ordered pistachio cake but there was something inside. It look like a silicone brush ir smth and i was really disappointed with it.
21 feb 2020 om 18:42 After eating your "full English breakfast", I now fully understand why the UK left the EU.
21 feb 2020 om 17:23 The breakfast looked really good and it was super tasty. The coffee was nice and warm. Fast delivery. 5 stars for this time ♡
18 feb 2020 om 8:51 Erg smakelijk als altijd. Prima service ook
14 feb 2020 om 19:45 Cheesecakes are very dry and not tasty. Soup seems cold and from yesterday.