TUCANO COFFEE

TUCANO COFFEE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tucano Coffee. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 16:37 Ik heb 2 uur gewacht op de bestelling.. het is was wel goed maar duurde zo lang.. Echt niet leuk
27 mei 2022 om 14:11 De bezorging duurde veel langer dan aangegeven stond. Daarnaast kreeg ik pannenkoeken met banaan in plaats van pannenkoeken met bramen en mint zoals ik eigenlijk had besteld.
17 mrt 2022 om 14:27 Was super lekker! De zalmwrap was heerlijk en de koffie was nog zo heet dat ik het niet gelijk kon drinken. Perfect!
5 mrt 2022 om 15:38 Het eten was oprecht super lekker en warm toen het nog aan kwam beste ontbijt die ik ooit besteld heb GE-WEL-DIG !
27 feb 2022 om 16:57 Meer dan 2u op de bestelling moeten wachten. Kan natuurlijk gebeuren dat het een keer druk is maar dat dat even gecommuniceerd wordt ho maar. Heb zelf achter mijn bestellingen aan moeten zitten. HEEL JAMMER!
19 feb 2022 om 13:14 The pancakes were very bad. The chocolate sauce was plain, and overall the food we got for breakfast was disappointing.
19 jan 2022 om 14:08 Very tasty cheesecake, latte, and pancakes. Great customer service and delivery service :)
7 jan 2022 om 15:53 Alles prima, bezorgd op de afgesproken tijd en koffie en bagel was heerlijk!
25 dec 2021 om 14:53 Bezorging duurde bijna 2 uur. Er miste een deel van de bestelling en de koffie had gelekt. Eten was vrij matig.
23 dec 2021 om 13:57 Als je hier besteld krijg je je saus inclusief schimmel. Als je van koude pannenkoeken houdt is dit je favoriete restaurant. Voor mij nooit meer!
27 nov 2021 om 17:05 Raw vegan cake met koffie/latte was lekker genieten